Bond is er ook voor zzp'ers.

Bond ontzorgt zzp’ers met alle administratieve en belastingtechnische zaken. We bieden slimme (online) oplossingen om uw zaakjes efficiënt te kunnen regelen én staan klaar om u te adviseren en begeleiden. Klaar voor de volgende stap? MKB here we come!

Complete ontzorging bij administratie en boekhouding
Als zzp’er heeft u het al druk genoeg met het runnen van uw eenmanszaak. Daarom neemt Bond alle zorgen uit handen als het gaat om de administratie, boekhouding en belastingzaken. Over wijzigingen op fiscaal gebied maakt u zich geen zorgen. Dat doet Bond voor u. En voor honderden andere zelfstandig ondernemers.

Verzekerd van betrouwbaar advies
Heeft u het gevoel dat u er als zzp’er alleen voor staat? Hoeft niet! Met een groot en ervaren team ondersteunt Bond honderden zzp’ers. Wij adviseren bij lastige keuzes, begeleiden bij bedrijfsgroei en fungeren als vraagbaak. Onze adviezen leunen op meer dan 45 jaar ervaring wat ons een betrouwbare sparringpartner maakt voor veel ondernemers. In welke ondernemersfase u ook zit, Bond helpt u verder. Wij kennen de markt!

Bond gaat met u en uw cijfers om de tafel
Elke zzp’er wil een goed resultaat. Maar wat is goed? Dat bepalen we samen met u. Met tussentijdse en jaarlijkse rapportages analyseren we uw cijfers kritisch en op basis van deze inzichten ondersteunt Bond u bij het maken van strategische keuzes. Denk hierbij aan grote investeringen zoals een bedrijfspand, over termijnbedragen voor het betalen van uw belasting of over bijvoorbeeld een tariefwijziging.

Aandacht voor kwaliteit
Accurate kennis van de steeds veranderende financiële markt is onontbeerlijk voor het kunnen geven van een betrouwbaar advies. Wij leren daarom nog elke dag. Binnen ons team vindt u verschillende specialismen die elkaar versterken. Interne kennisdeling en samenwerking houdt een continue stroom van up-to-date vakkennis op gang, welke periodiek wordt getoetst door de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingkundigen).

Stefan Keizer
Sander Veerman
Nick Kroon
André Vlak
Marga Tol-Jonk
Jan Tol
Robert Schilder

Voor elk puzzelstukje een specialist

Twee weten meer dan één, luidt het spreekwoord. Bij Bond wisselen ruim 20 specialisten dagelijks kennis uit over financiële vraagstukken. En dat al ruim 45 jaar.