Belastingzaken.

Fiscale zaken, voor veel mensen zowel letterlijk als figuurlijk een belasting. Bond verzorgt uw aangifte. Vanzelfsprekend kloppend maar zo laag mogelijk. Daarnaast reageren we proactief op situatiewijzigingen die effect hebben op uw belastingzaken, om zo nare verrassingen achteraf te voorkomen. Bond verlicht uw belasting!

Bond verzekert u dat u niet teveel afdraagt
Iedereen die geld verdient, moet belasting betalen. Zo is de wet nou eenmaal. Met een groot team van ervaren belastingspecialisten houden wij zicht op uw belastingzaken en zorgen ervoor dat uw belastingaangifte kloppend bij de Belastingdienst aankomt. Onze experts trekken bovendien proactief aan de bel. Bent u opeens meer gaan verdienen? Bond voorkomt nare verrassingen achteraf en stelt termijnbedragen tijdig bij. Wij garanderen dat u nooit teveel belasting afdraagt.

Wij kennen onze klanten, het gros al meer dan 45 jaar
De geografische nabijheid van onze klantenkring maakt zakendoen persoonlijk. Onze medewerkers zijn op de hoogte van uw bedrijfsontwikkelingen, maar ook van veranderingen in uw persoonlijke levenssfeer. Al 45 jaar zijn wij een betrokken en betrouwbare sparringpartner voor honderden kleine en grote cliënten. Vanzelfsprekend reageren wij proactief op situatiewijzigingen die gevolgen hebben voor uw belastingzaken. Bovendien staat discretie te allen tijde voorop.

Wij verzorgen ál uw belastingzaken - ook die van uw partner
Wij verzorgen al uw belastingaangiftes, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting (btw), dividendbelasting en erf/schenkbelasting. Dat doen wij voor zowel ondernemers als particulieren. Bent u ondernemer? Wij regelen direct ook uw particuliere belastingzaken - evenals die van uw partner.

Actuele kennis van zaken en lid van NOAB
Accurate kennis van de steeds veranderende financiële markt is onontbeerlijk voor het kunnen geven van een betrouwbaar advies. Wij leren daarom elke dag. Binnen ons leergierige team vindt u verschillende specialismen die elkaar versterken. Interne kennisdeling en intensieve samenwerking houdt een continue stroom van up to date vakkennis op gang, welke periodiek wordt getoetst door NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingkundigen) en het RB (Register Belastingadviseurs).

Marga Tol-Jonk
Stefan Keizer
Sander Veerman
Nick Kroon
Marjan Veerman-Schilder
Marga Koning-Veerman
Robert Schilder

Voor elk puzzelstukje een specialist

Twee weten meer dan één, luidt het spreekwoord. Bij Bond wisselen ruim 20 specialisten dagelijks kennis uit over financiële vraagstukken. En dat al ruim 45 jaar.