Bond is er ook voor non-profits.

Organisaties zonder winstoogmerk hebben andere verplichtingen dan ondernemers. Een (salaris)administratie voor een stichting of vereniging vraagt dan ook om expertise. Bond kent de regels omtrent contributies, donaties en subsidies en biedt transparante oplossingen voor het beheer hiervan.

Bond ziet toe op waterdichte administratie en boekhouding
Bond zorgt voor een waterdichte administratie, facturatie en boekhouding van uw (non-profit) organisatie. We zien toe op een juiste balans tussen inkomsten uit subsidies, contributies en giften én de kosten die nodig zijn om de doelstellingen van uw vereniging of stichting te kunnen realiseren.

Contributie- en ledenadministratie én beheer van subsidies en donaties
Met digitale oplossingen houden wij uw complexe contributie- en ledenadministratie simpel en overzichtelijk. Wij ondersteunen u bovendien bij het aanvragen van donaties en subsidies, alsook de bijbehorende contracten. Vanzelfsprekend handelen wij discreet en staat betrouwbaarheid bij Bond voorop.

Met een kantoor in Volendam zitten we dicht bij het merendeel van onze non-profit klanten. Dat zorgt voor laagdrempelig klantcontact en een hoge betrokkenheid. Een vraag is snel gesteld en een probleem eenvoudig opgelost. Ook voor hulp bij het opstellen van de begroting of het beheren ervan zijn wij de juiste partij. Uw (goede) zaak is onze zaak en dat ziet u aan de cijfers.

Aandacht voor kwaliteit
Accurate kennis van de steeds veranderende financiële markt is onontbeerlijk voor het kunnen geven van een betrouwbaar advies aan non-profits. Wij leren daarom nog elke dag. Binnen ons team vindt u verschillende specialismen die elkaar versterken. Interne kennisdeling en samenwerking houdt een continue stroom van up-to-date vakkennis op gang, welke periodiek wordt getoetst door de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingkundigen).

Stefan Keizer
Theo Tol
Jan Tol
Nick Kroon
Sander Veerman
Marga Tol-Jonk
Robert Schilder

Voor elk puzzelstukje een specialist

Twee weten meer dan één, luidt het spreekwoord. Bij Bond wisselen ruim 20 specialisten dagelijks kennis uit over financiële vraagstukken. En dat al ruim 40 jaar.