Boekhouding & Administratie.

Boekhouder nodig? Bij Bond kijken we verder dan de cijfers. We signaleren valkuilen én kansen aan de horizon. Hoe benut u die mogelijkheden? En hoe tacklet u die gevaren? Bond voorziet u proactief van advies. Tel uit uw winst!

Onze klanten weten het: Bond regelt het
Ons vakteam verzorgt al meer dan 45 jaar de complete boekhouding en (salaris- en personeels)administratie van diverse kleine en (middel)grote organisaties. Vanzelfsprekend zorgt Bond ervoor dat uw belastingaangiftes tijdig en correct worden verstuurd. Met behulp van digitale platformen voor boekhouding en (personeels- en salaris)administratie houden wij processen efficiënt en overzichtelijk.

Wij ondersteunen uw ambities
Hoe gaat het nu, wat zijn uw doelen en hoe bereikt u die? Met tussentijdse rapportages signaleert Bond eventuele valkuilen en kansen die we vanuit ondernemersperspectief met u bespreken. We komen met concrete oplossingen voor uw problemen. Wij vormen een klankbord voor uw ideeën en toetsen uw plannen. Wij adviseren u over te nemen stappen die u in staat stellen uw ambities te realiseren.

U zit met een vraag? Wij hebben het antwoord
Ons bevlogen team is betrokken bij uw bedrijf. Voor advies, een vraag, twijfel of anderzijds kunt u bij Bond terecht. Zit u met een complexe kwestie? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs, want: samen weten we meer. Wij beantwoorden vragen over omzet, uurtarief, kostenbesparingen, personeelsbeleid, bedrijfsstructuur, bedrijfsopvolging etc. Maakt u zich over discretie geen zorgen; dat is voor Bond vanzelfsprekend.

Garantie van kwaliteit
Accurate kennis van de steeds veranderende financiële markt is onontbeerlijk voor het kunnen geven van een betrouwbaar advies. Wij leren daarom nog elke dag. Binnen ons leergierige team vindt u verschillende specialismen die elkaar versterken. Interne kennisdeling en samenwerken houdt een continue stroom van up to date vakkennis op gang, welke periodiek wordt getoetst door NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingkundigen) en het RB (Register Belastingadviseurs).

Cindy de Boer-Molenaar
Tessa Kroon
Nancy Kras-Jonk
Gerie Mossel-Bond
Lydia Jonk-Bond
Miranda Tuijp-Bond

Voor elk puzzelstukje een specialist

Twee weten meer dan één, luidt het spreekwoord. Bij Bond wisselen ruim 20 specialisten dagelijks kennis uit over financiële vraagstukken. En dat al ruim 45 jaar.