Advies & Begeleiding.

Financiële zaken zijn zelden strikt zakelijk. Moeilijke beslissingen hebben vaak persoonlijke, soms ook grote gevolgen. Ons eerste advies: bel Bond. We mind your own business. Oftewel: wij hebben een hart voor uw zaak!

Voor zakelijk en financieel advies
Ons veelzijdige team adviseert op fiscaal, zakelijk en financieel gebied. Denk aan vragen over investeringen, financieringen, bedrijfsstructuur, opbouw oudedagsreserve of lijfrenteconstructie. Of advies over bedrijfsopvolging, omzet, uurtarief, kostenbesparingen, personeelsbeleid, vervroegde afschrijving, etc. Wij monitoren uw financiële situatie en begeleiden u bij moeilijke beslissingen zoals het afsluiten van een hypotheek of verzekering, of bij het opstellen van een businessplan. Bond acteert onafhankelijk en met een hart voor uw zaak.

Anticiperen op veranderingen in de markt en in uw situatie
Wijzigt een financiële wet? Is uw omzet fors gestegen binnen een half jaar? Investeerde u in een werkbus? Allemaal zaken die het bedrijfsresultaat beïnvloeden. BOND helpt u hiermee, signaleert afwijkingen en anticipeert hierop direct. U hoeft hier niets voor te doen. Oftewel: BOND ontzorgt en houdt onnodige kosten buiten de deur.

Onafhankelijke sparringpartner - óók voor een second opinion
Bond is in alle gevallen onafhankelijk en betrouwbaar. Ontelbare interessante cases zorgden voor verdieping van onze kennis in de afgelopen 45 jaar. De Bond visie komt voort vanuit een ondernemersperspectief. Inmiddels zijn we verworden tot volwaardig sparringpartner en staan we bedrijven terzijde bij gecompliceerde vraagstukken. Bond is tevens dé partij voor een second opinion. Met gevoelige informatie gaan wij uiteraard discreet om.

Een hart voor uw zaak
Met een vestiging in Volendam zitten wij dicht bij het gros van onze klanten. Dat zorgt niet alleen voor gemak, maar des te meer voor een persoonlijke en betrokken benadering. Wij kennen onze klanten bij naam, snappen hun behoeftes en zijn op de hoogte van voorspoed en tegenslag. Bond probeert altijd te helpen, te adviseren en ervoor te zorgen dat u de juiste beslissingen neemt. Want Bond heeft een hart voor uw zaak.

André Vlak
Michel Schilder
Jan Tol
Theo Tol
Stefan Zwarthoed
Fred de Boer
Robert Schilder

Voor elk puzzelstukje een specialist

Twee weten meer dan één, luidt het spreekwoord. Bij Bond wisselen ruim 20 specialisten dagelijks kennis uit over financiële vraagstukken. En dat al ruim 45 jaar.