Profiel & Historie.

Op 23 november 1977 werd Bond opgericht door Jack en Dick Bond. De broers werkten destijds bij Dick thuis. Als snel besloot Jack om uit te stappen. Later traden ook Jaap Bond, Siem Schilder, Theo Bond en Jan Bond toe als vennoot. We kunnen dus spreken van een echt familiebedrijf van vier broers en een zwager.

Bond heeft eigenlijk altijd de kenmerken van een familiebedrijf behouden. De sfeer is vertrouwelijk, informeel en vriendelijk.

Als gevolg van de groeiende klantenportefeuille is Bond door de jaren heen meermaals verhuisd. Van de Plutostraat naar de Marconistraat, naar de Monseigneur C. Veermanlaan, naar de Prins Bernhardlaan en uiteindelijk naar de Julianaweg 74 in Volendam.

In 2008 is Bond overgedragen aan een nieuwe generatie. Directieleden Dick Bond, Siem Schilder en Jan Bond traden uit. André Vlak, Jan Tol en Michel Schilder vormen nu samen met Theo Bond de directie.

Inmiddels verzorgt Bond (salaris)administraties en belastingzaken voor honderden kleine en grote ondernemers in Volendam en ver daarbuiten. Daarbij geven wij proactief advies over financiële zaken zoals grote investeringen, hypotheken, verzekeringen, financiële planning en andere zakelijke én persoonlijke vraagstukken.

In 1977 opgericht als een vooral betrokken boekhoudkantoor, anno 2020 een professionele sparringpartner en aanbieder van efficiënte (digitale) oplossingen voor administratieve processen. Bond ontzorgt, adviseert, begeleidt en bemiddelt. We denken mee en kijken vooruit vanuit ondernemersperspectief. Nog altijd onafhankelijk en met een hart voor uw zaak.

André Vlak
Michel Schilder
Jan Tol
Theo Bond

Voor elk puzzelstukje een specialist

Naast deze vierkoppige directie staan nog eens 16 collega's dagelijks voor u klaar. Ieder met persoonlijke talenten en specialismen, allen met een hart voor uw zaak.