Bond is er ook voor starters.

Wilt u een eigen bedrijf beginnen? Da's een hele onderneming! Een goed begin is het halve werk. Zet het meteen goed op de rails met het ‘klaar-voor-de-start’ pakket van Bond.

Voor jezelf beginnen? Bond geeft u een vliegende start!
Heeft u de knoop doorgehakt om uw eigen bedrijf te starten? Dan komt er heel wat op u af. Denk bijvoorbeeld aan het berekenen en vaststellen van uw tarieven, het opzetten van de administratie of misschien wel het kopen of huren van een bedrijfspand. Alle begin is moeilijk. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom kunnen starters bij ons terecht met vragen omtrent het beginnen van een eigen bedrijf. Bond is betrokken bij álle, dus ook kleine en beginnende ondernemers. Bond heeft een hart voor uw zaak.

Compleet ‘klaar-voor-de-start’ pakket
Bond biedt elke starter een compleet starterspakket waarmee we u álle administratieve rompslomp uit handen nemen. Zo hielpen we al honderden starters op gang. Wilt u dat ook? Ons bevlogen team maakt samen met u een ondernemersplan, zet voor uw administratie op poten, helpt bij het openen van een zakelijke bankrekening, inventariseert wat voor uw onderneming noodzakelijke verzekeringen zijn en stelt (indien gewenst) een financieringsaanvraag op voor nodige investeringen (bijvoorbeeld een bus of gereedschap).

André Vlak
Marga Tol-Jonk
Nick Kroon
Michel Schilder
Stefan Zwarthoed
Robert Schilder

Voor elk puzzelstukje een specialist

Twee weten meer dan één, luidt het spreekwoord. Bij Bond wisselen ruim 20 specialisten dagelijks kennis uit over financiële vraagstukken. En dat al ruim 45 jaar.