Wij zoeken een topper in salarisadministratie

16 november 2021

Goed met cijfers, uitstekend met klanten en een nuttige portie werkervaring op zak. Dat is in een notendop wat wij zoeken in onze nieuwe Salarisadministrateur. Herken jij jezelf daarin? Dan maken we graag op korte termijn kennis met jou.

Het betreft een functie van 20 tot 37,50 uur per week die flexibel is in te delen (in overleg). Ideaal voor ouders die onder schooltijd willen werken.

De functie
Als Salarisadministrateur bij Bond Administratie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de volledige salarisadministratie van ons uitgebreide klantenbestand. Je verzorgt daarnaast arbeidsovereenkomsten en adviseert cliënten waar nodig op het gebied van salaris, HR en ontwikkelingen in wet- en regelgeving.

Onze ideale kandidaat
Je bent de juiste persoon voor de job wanneer je energie krijgt van klantgesprekken en het kloppend houden van loonadministraties. Je bent daarnaast communicatief zeer vaardig en hebt een open en servicegerichte houding. Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring als salarisadministrateur, bent bekend met de huidige wet- en regelgeving binnen onze branche en je hebt bij voorkeur enige affiniteit met automatisering (ervaring met Nmbrs is een pré). Accuratesse is een vanzelfsprekendheid, dat kost jou geen enkele moeite.

Ten slotte, maar zeker niet onbelangrijk: je werkt graag samen binnen een compact team van professionals. Een klik met ons team vinden we belangrijk.

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden omvatten onder andere:

  • Verwerken van salarismutaties en loonruns;
  • Controleren en inrichten van loonadministraties;
  • Controleren en/of opstellen van arbeidsovereenkomsten;
  • Onderhouden van ons digitale HR-systeem en koppelingen met urenprogramma’s;
  • Verzorgen van ziek- en hersteldmeldingen naar arbodienst en verzekering;
  • Verzorgen van opgaven aan externe partijen zoals Belastingdienst, pensioenfonds, UWV etc.;
  • Adviseren van klanten;
  • Alle overige voorkomende HR zaken.

Dit bieden we jou
Een interessante en volledig flexibel in te delen (parttime) baan bij een modern administratiekantoor in hartje Volendam. Bij gebleken geschiktheid zijn er voldoende doorgroei- en studiemogelijkheden. Over je salaris hebben we het tijdens het sollicitatiegesprek, dit hangt af van jouw kennis en ervaring.

Wie zijn wij?
Bond Administratie | Advies verzorgt (salaris)administraties en belastingzaken voor honderden ondernemers in Volendam en ver daarbuiten. Bond ontzorgt, adviseert, begeleidt en bemiddelt. We denken mee en kijken vooruit vanuit ondernemersperspectief. Nog altijd onafhankelijk en met een hart voor uw zaak.

Denk jij een goede match te zijn voor de job?
Stuur dan je cv en motivatie naar Fred de Boer: fred@bondadministratie.nl Voor inhoudelijke vragen over de functie bel je naar 0299 366666.


Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vraag? Stel hem gerust aan één van onze teamleden.

Bij Bond is er altijd een luisterend oor. Op zoek naar een oplossing voor uw financiële vraagstuk? Het begint met een e-mail naar één van onze teamleden.