VACATURE: Medewerker salarisadministratie

16 november 2021

DEZE VACATURE IS REEDS INGEVULD

Wij zoeken een klantvriendelijke collega die ons team komt versterken!
Als medewerker salarisadministratie verwerk je samen met je collega’s de salarisadministratie van onze klanten. Heb je interesse, maar ben je nog niet zo ervaren? Wij leiden je graag op!

Het betreft een functie die flexibel in te vullen is. Zowel parttime als fulltime is mogelijk (van 20 uur tot 37,5 uur per week, in overleg).

Wie ben jij?
Je vindt het leuk om service te verlenen en ervoor te zorgen dat de cijfers kloppen. Het is voor de functie belangrijk dat je nauwkeurig en zelfstandig kunt werken. Het is een pré als je al ervaring hebt met (salaris)administratie. Heb je die (nog) niet, geen punt. Onze collega’s zijn van harte bereid je te begeleiden in jouw leerproces.

De functie
Dit zijn de meest voorkomende werkzaamheden die je, al naar gelang je ervaring mag oppakken:

  • Controleren (en inrichten) van loonadministraties;
  • Verwerken van salarismutaties;
  • Controleren en/of opstellen van arbeidsovereenkomsten;
  • Onderhouden van ons HR-systeem;
  • Verzorgen van ziek- en hersteldmeldingen;
  • Verzorgen van opgaven aan externe partijen zoals Belastingdienst, pensioenfonds, UWV etc.;
  • Adviseren van klanten;
  • Overige voorkomende HR zaken.

Dit bieden we jou
Een leerzame en volledig flexibel in te delen (parttime/fulltime) baan bij een modern administratiekantoor in hartje Volendam. Bij gebleken geschiktheid zijn er voldoende doorgroei- en studiemogelijkheden. Over je salaris hebben we het tijdens het sollicitatiegesprek, dit hangt af van jouw kennis en ervaring.

Wie zijn wij?
Bond Administratie | Advies verzorgt (salaris)administraties en belastingzaken voor honderden ondernemers in Volendam en ver daarbuiten. Bond ontzorgt, adviseert, begeleidt en bemiddelt. We denken mee en kijken vooruit vanuit ondernemersperspectief. Nog altijd onafhankelijk en met een hart voor uw zaak.

Denk jij een goede match te zijn voor de job?
Stuur dan je cv en motivatie naar Fred de Boer: fred@bondadministratie.nl Voor inhoudelijke vragen over de functie bel je naar 0299 366666.


Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vraag? Stel hem gerust aan één van onze teamleden.

Bij Bond is er altijd een luisterend oor. Op zoek naar een oplossing voor uw financiële vraagstuk? Het begint met een e-mail naar één van onze teamleden.