Nieuw onderkomen voor Bond Administratie!

Bond Administratie maakt een aantal positieve ontwikkelingen en veranderingen door. Eén van de belangrijkste is de aankoop van ons 'nieuwe' onderkomen. Weliswaar op hetzelfde adres maar wel met een extra 320 m2 op de begane grond. Een grootscheepse verbouwing staat op stapel.

Nieuwe huisstijl
Geheel in lijn hiermee wordt ook ons logo en huisstijl ‘gerenoveerd’. Ook hier geldt min of meer hetzelfde als voor onze huisvesting; Niet helemaal anders want wat goed is moet goed blijven maar vernieuwd, verbeterd en aangepast aan de tijd.

Nieuwe website
Volgend op deze verbouwingen zal ook de website grondig onder handen worden genomen, we houden nu eenmaal niet van half werk.

Blijf op de hoogte
We zijn er dus zacht gezegd nogal druk mee. Wilt u op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen bezoek dan regelmatig deze pagina, stuur een email of volg ons op facebook en/of twitter. En vanzelfsprekend zijn wij gewoon te bereiken en te bezoeken via de 'oude' media.

Vraag? Stel hem gerust aan één van onze teamleden.

Bij Bond is er altijd een luisterend oor. Op zoek naar een oplossing voor uw financiële vraagstuk? Het begint met een e-mail naar één van onze teamleden.