BOND sponsort (deel) nieuwe rolstoeltaxi Stichting Odion

3 juli 2019

De sleutels van de gloednieuwe rolstoeltaxi zijn inmiddels overhandigd aan Stichting Odion in Purmerend. BOND Administratie en Advies droeg financieel een steentje bij om de aanschaf van de nieuwe wagen mogelijk te maken. Voor een mooi bedrag van € 2.750,- sponsoren wij het nieuwe vervoersmiddel. Onze motivatie om deze stichting te steunen, is vooral omdat een van onze (oud)directeuren privé vaak met deze organisatie te maken heeft. Maar daarnaast dient onze steun natuurlijk een groter doel. Er is namelijk een groeiende behoefte aan dergelijke instanties en ons kantoor doet daar graag een bijdrage aan. 
 
Stichting Odion ondersteunt mensen met een beperking in het wonen, werken of gewoon bij de dagbesteding. Na eerdere sponsoring in het verleden hebben wij de draad nu weer opgepakt. Naast Stichting Odion sponsoren we nog andere instanties zoals VVGV ’t Nest (Vereniging Vrijetijdsbesteding Gehandicapten Volendam) en De Pinguins (zwemvereniging voor iedereen met een fysieke- of mentale beperking).

Vraag? Stel hem gerust aan één van onze teamleden.

Bij Bond is er altijd een luisterend oor. Op zoek naar een oplossing voor uw financiële vraagstuk? Het begint met een e-mail naar één van onze teamleden.