Beveilig uw zaak met subsidie

Hoe veilig is uw zaak? Wat kan de regeling 'Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven' voor u betekenen?

Het centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid heeft een regeling in het leven geroepen waarmee u een veiligheidsscan van uw bedrijf kunt laten uitvoeren. Hierop is een subsidieregeling van toepassing.

Deze door de overheid gesubsidieerde regeling voorziet in een teruggave van 50% (tot een maximum van € 1.000,- ) van het geïnvesteerde bedrag in veiligheid verhogende maatregelen, zoals camera bewaking. Een ondernemer kan hiervoor een veiligheidsscan laten uitvoeren en aan de hand van deze scan tot aanschaf van een van de samengestelde pakketten overgaan. . Deze regeling is bestemd voor kleine ondernemers, waarbij maximaal 5 filialen en 10 medewerkers actief zijn. De uitgangspunten worden uitgelegd op de website van het CCV

Een VKB-scanner beoordeelt een onderneming op zwakke plekken in organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen en geeft advies op maat. Voor de aanpak is een speciaal team van adviseurs geselecteerd die de scans mogen uitvoeren.

Leveranciers, installateurs en trainingbureaus op het gebied van beveiliging hebben speciaal voor de nieuwe aanpak VKB ‘slimme’ pakketten met veiligheidsmaatregelen samengesteld. De geselecteerde pakketten voor 2014 staan vermeld op deze site.

Bent u geinteresseerd in een VKB-scan dan kunt u die via deze link aanvragen.

En kijk ook eens naar deze folder.
 

Vraag? Stel hem gerust aan één van onze teamleden.

Bij Bond is er altijd een luisterend oor. Op zoek naar een oplossing voor uw financiële vraagstuk? Het begint met een e-mail naar één van onze teamleden.